In de waterbouw blijft het noodzakelijk om op bepaalde projecten handmatig steenzetwerk in de gradatie 20/30 uit te voeren. Om te voorkomen dat projecten stilgelegd moeten worden, heeft de Vereniging van Waterbouwer in de richtlijn de aanbeveling gedaan aan opdrachtgevers om vanaf medio 2013 alleen die bedrijven en/of steenzetters in te zetten die in het bezit zijn van een certificaat ‘Handmatig steenzetten’.

De steenzetters die het Rotterdams Steenzetbedrijf opleidt en inzet, beheersen de traditionele, ambachtelijke wijze van steenzetten en zijn in het bezit van het certificaat ‘Handmatig steenzetten’. Hierbij worden de stenen verplaatst en gezet met behulp van schuif- en roltechnieken, aangevuld met gebruik van het steenzet-ijzer. De belasting op het lichaam wordt hierdoor geminimaliseerd.

WKA gegevens

O

p opdrachten die uitgevoerd worden door Rotterdams Steenzetbedrijf B.V. kan de WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid) van toepassing zijn. Documenten die betrekking hebben op de WKA kunt u hieronder downloaden.

Daarnaast is Rotterdams Steenzetbedrijf B.V. in het bezit van meerdere certificaten en erkenningen.

In de onderstaande tabel vindt u alle gegevens en benodigde certificaten en verklaringen die te maken hebben met het beoordelen van de betrouwbaarheid van Rotterdams Steenzetbedrijf B.V.

KvK-nummer
569.06.838
BTW-nummer
NL8523.56.420.B01
Bankrekening
NL97 ABNA 0551 8235 69
G-rekening
NL12 ABNA 0994 0672 08
Verklaring betalingsgedrag
Uittreksel KvK
Certificaat BRL SIKB 7000
Certificaat ISO 9001
Certificaat VCA*
Certificaat Erkend Leerbedrijf

Wij proberen deze pagina zo actueel mogelijk te houden, ziet u iets wat niet meer actueel is, laat u ons dat dan s.v.p. weten.